Mačka kakvu ne znate: Pogledajte Pokojnu Milevu sa dugom kosom (FOTO)

Izvor: S media, 07.Avg.2012, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačka kakvu ne znate: Pogledajte Pokojnu Milevu sa dugom kosom (FOTO)

Pokojna Mileva često komentariše izgled, najčešće domaćih pevačica, a sada je i sama promenila imidž. Naime, postavila je fotografiju na kojoj je u svečanoj togi kada je maturirala!

"Pre neko veče smo bili na umrovdanskoj žurki kod Merlinke. Mačka je odlučila da napravi maskenbal, a mi smo se našalili i svi smo se maskirali u Kenedija. Ovaj maskenbal me podsetio na činjenicu kako su najveći maskenbali zapravo proslave godišnjice mature. Jer, ako izuzmemo Skupštinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gde se ljudi više pretvaraju da su nešto što nisu nego kad se posle sto godina sretnu sa svojim školskim drugovima i drugaricama?

Po pravilu, susret inicira onaj ko misli da će pobediti u ovom nadmetanju, koje se odvija po principu "Ja sam uspeo, a ti si luzer". Inicijator tada sve preuzima na sebe i ako treba, spreman je da preklinje ljude da se pojave samo da bi njegova pobeda bila što ubedljivija. Svi kupuju garderobu, koju inače nikada ne nose i svi obuvaju tesnu obuću, od kojih posle imaju samo žuljeve. Ali u tom trenutku, bol se ne oseća, patnja nema cenu.. bitno je samo ostaviti utisak! Međutim, po pravilu, najveći luzeri uvek izbegavaju da se pojave. Ovde kod nas, na primer, Karijera Dragane Mirković, Harizma Ivane Jordan i Nevinost Nataše Baklavac se nikada ne pojavljuju na takvim skupovima", napisala je Pokojna Mileva u svom najnovijem blogu koji možete pročitati OVDE.

A sada pogledajte kako izgleda sa dugom kosom:

*** Muž Seke Aleksić dobija rogove zbog situacije u kojoj su se našli!

*** Blago njemu: Devojka popularnog fudbalera "ubija" izgledom

*** Haljina koju će naša misica nositi na izboru među 15 najlepših na svetu![/b][/url]

*** Ima 42 godine, dva sina i izgleda opako dobro!

*** Viki Miljković: Nudisti joj priredili nesvakidašnje iznenađenje

Izvor: S media, Foto: Pokojna Mileva

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.