MUŠKARCI, OVO JE SAMO ZA VAS! Poza 68 će vas dovesti do ludila!

Izvor: 011vodič.com, 05.Nov.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARCI, OVO JE SAMO ZA VAS! Poza 68 će vas dovesti do ludila!

Svi dobro znate čuvenu 69 pozu, u kojoj oba partnera podjednako uživaju. Sada se akcenat stavlja na uživanje samo jednog partnera, a sve u svrhu erogenih zona koje su zaboravljene.
U ovom slučaju ćemo pokazati kako da poza deluje na vas, drage dame. Poenta je da partner legne na stomak, a da vi leglete preko njega. Neka vaš stomak dodiruje njegova leđa, a glava neka vam bude između njegovih nogu.
Tako ćete moći da stimulišete njegov analni otvor (u kojem ima mnogo nervnih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << završetaka, što će sigurno njega dovesti do ludila), kao i testise koji su posebno osetljivi kod muškaraca.
Ukoliko ste dovoljno slobodne pred svojim partnerom, onda ovu pozu probajte već večeras i budite sigurne da će on da “poludi” od uzbuđenja!

The post MUŠKARCI, OVO JE SAMO ZA VAS! Poza 68 će vas dovesti do ludila! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.