MOŽE I DRUGAČIJE Petrić traži novac od Larise!

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE I DRUGAČIJE Petrić traži novac od Larise!

Informacija da je Gordan Petrić dobio otkaz u Larisi, bez ijedne utakmice, bila je šokantna. Delovalo je tada da se dve strane razilaze prijateljski. Na zvaničnom sajtu kluba se čak i pojavilo saopštenje u kome je stajalo da Petrić nije zahtevao ni evro od kluba u kome je obavljao ulogu trenera od 12. maja.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,40 na pobedu Arata protiv Didelanža u kvalifikacijama za LE.
– Nastavljamo dalje samo sa lokalnim ljudima, tim menadžerom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i odličnim kondicionim trenerom Kostasom Manciokasom, kao i stalnim trenerom Babisom Panagulisom. Obostranim dogovorom raskinut je ugovor sa trenerom Gordanom Petrićem i njegovim pomoćnicima Andreom Lavdarijom i Aleksandrom Jovićem. Isti je slučaj i sa trenerom golmana Jorgosom Fusekisom. AEL Larisa želi da zahvali svim članovima stručnog štaba i saopštava da će za njih vrata ovog istorijskog kluba uvek biti ovorena. Posebno želimo da zahvalimo gospodinu Petriću, koji nije tražio novac za raskid (poznato je da je milioner), već je samo zahtevao da njegov pomoćnik, gospodin Jović, dobije naknadu od 15.000 evra, što smo prihvatili – pisalo je u saopštenju AEL Larise.
Ipak, bilo je nešto “trulo” u ovom saopštenju. Nekadašnji pomoćnik Zorana Mirkovića u Partizanu tvrdi da ugovor nije raskinut obostrano i zahteva kompenzaciju, piše grčka “Gazeta“. Možda do svega ovoga ne bi došlo, da su Grci bili korektni, međutim, njihova izjava da je bivši fudbaler crno-beli “milioner koji je pun para”, zasmetala je Goranu, pa je rešio da okrene list.
Petrić je poručio da je nezadovoljan načinom na koji se razišao sa klubom. Takođe, ponašanje čelnika Larise bilo je krajnje nekorektno, pa je odlučio da ih tuži, jer, od 12. maja do otkaza nije dobio ni evro…

The post MOŽE I DRUGAČIJE Petrić traži novac od Larise! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.