MNOGO MI FALI SE*S, POLUDEĆU! Janjuš u velikim problemima: U Zadruzi sam masturbirao SAMO tri puta!

Izvor: 011vodič.com, 18.Dec.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGO MI FALI SE*S, POLUDEĆU! Janjuš u velikim problemima: U Zadruzi sam masturbirao SAMO tri puta!

Marko Janjušević Janjuš požalio se da ne može da izdrži bez seksa u “Zadruzi”…
– Masturbirao sam samo tri puta za skoro četiri meseca! To nije normalno. Mnogo mi fali seks, poludeću! Pokušavao sam u kupatilu, pribijem se uza zid, a onda mi u kadru viri glava. Glupo mi je da me lik iz režije gleda. Najteže mi je ujutro i kad izgubim na kocki tokom žurke, tad mi se baš masturbira. I napolju, kad puknem na kladionici, uzmem ga u ruke i zamišljam kako je Real Madrid odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sa Viljarealom 0-3. To me smiri i oslobodi stresa – ispričao je bivši košarkaš cimerima.








View this post on Instagram


















A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) on Aug 19, 2019 at 9:59am PDT


The post MNOGO MI FALI SE*S, POLUDEĆU! Janjuš u velikim problemima: U Zadruzi sam masturbirao SAMO tri puta! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.