MIhajlović dobio novo pojačanje – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIhajlović dobio novo pojačanje – MaxBet Sport

Čileanski fudbaler Gari Medel prešao je iz turskog Bešiktaša u Bolonju, objavio je italijanski klub. Bolonja je za transfer platila, po pisanju medija, dva i po miliona evra.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Bolonje protiv SPAL je 1.90. Meč se igra u petak od 20.45.
Medel je potpisao trogodišnji ugovor. Kapiten reprezentacije Čilea se vratio u Italiju u kojoj je od 2014. do 2017. nosio dres Intera.
Bolonju kao trener vodi Siniša Mihajlović. Iako teško bolestan, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << on je u nedelju uveče predvodio svoj tim na gostovanju u Veroni na startu Serije A. Ekipa sa stadiona “Renato del’Ara” osvojila je prvi bod – 1:1 u šampionatu Italije.
Srpski sturčnjak prethodnih dana bio je centralna tema na “čizmi”. Svi su zadivljeni hrabrošću nekadašnjeg selektora Srbije. Iako je vidno smršao od hemoterapije, ne odustaje od klupe.

The post MIhajlović dobio novo pojačanje – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ZVANIČNO Čileanac u Interu, evo i koliko će da zarađuje

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 09:34

Inter je odneo dvostruku pobedu. Dobio je Aleksisa Sančeza, a neće morati ni da mu daje kompletnu platu. Čileanac je odavno pristao da dođe u milanski klub, ali su pregovori sa Junajtedom zastali zbog enormno visokih primanja Sančeza u Mančesteru od blizu dva miliona evra mesečno.. Na meču Bolonja...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.