Izvor: Press, 29.Avg.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIROSLAV ILIĆ GORUĆA TEMA KOD TRAMPA!

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović, koja na sudu dokazuje da sa folk pevačem ima sina Devina, dobila je zahvalnicu od prve dame Amerike Melanije Tramp zbog toga što joj je Mira poslala svoju autobiografiju u kojoj pominje i njenog supruga Donalda Trampa.
Tako je i predsednik SAD postao upućen u sve grehe iz mladosti Slavuja iz Mrčajevaca. Antonovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se pohvalila na društvenoj mreži kako se Melaniji veoma dopalo njeno štivo i javno pokazala da ima podršku Trampovih.
Pevačeva bivša ljubavnica dobila zahvalnicu od prve dame Amerike
- Poslala sam Melaniji Tramp moju knjigu "Ovo malo istine" pošto se njen suprug spominje u knjizi. Drago mi je da joj se dopada i poslala mi je kartu da mi se zahvali na lepom gestu - napisala je Mirjana na svom Fejsbuk profilu.

Očito je Miroslav Ilić u jednom trenutku postao goruća tema Vašingtona, pošto je i predsednik Amerike sa svojom ženom raspredao o njegovom ljubavnom životu. Da li će se Tramp i na koji način umešati i u proces suđenja, ostaje nam da vidimo!

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Miroslav Ilić se dopao Melaniji Tramp

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović, koja na sudu dokazuje da sa folk pevačem ima sina Devina, dobila je zahvalnicu od prve dame Amerike Melanije Tramp zbog toga što joj je Mira poslala svoju autobiografiju u kojoj pominje i njenog supruga Donalda Trampa...Tako je i predsednik SAD...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.