Lukasova ćerkica Viktorija na koncertu u Areni

Izvor: Dzungla.org, 13.Okt.2011, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukasova ćerkica Viktorija na koncertu u Areni

Aca Lukas ispunio je dato obećanje i predstavio svoju ćerkicu pred kamerama. Kaže da iako je do sada za ovu ulogu vežbao tri puta, postoje stvari sa kojima se suočava po prvi put, a mala Viktorija će biti u Areni na dan tatinog rođendana i koncerta.

Lukasu je ovo četvrto dete, a kaže da iako je imao praksu ranije, sa nekim stvarima se suočava po prvi put. Posebno mu je drago što će mala Viktorija proviriti u Arenu na dan njegovog koncerta i rođendana 3. novembra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org <<
Sonja je posebno zadovoljna što njena ćerka Sofija iz prvog braka naročito čuva sestricu i pokušava da se uključi u sve moguće aktivnosti kada je pomoć oko beboline u pitanju. Srećna, velika porodica- nema šta!
(Izvor: Puls, S media)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.