Lu Rid organizuje koncert za pse

Izvor: Beta, 15.Maj.2010, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lu Rid organizuje koncert za pse

LONDON/SIDNEJ, 15. maja 2010. (Beta) - Američki rok muzičar Lu Rid i njegova supruga Lori Anderson organizuju koncert namenjen psima, preneo je Nju mjuzikal ekspres.

Visokofrekventni koncert "Muzika za pse" predvidjen je za 5. jun, u sklopu Sidnejskog festivala Vivid lajv i biće održan na šetalištu ispred Sidnejske opere. Zbog činjenice da pse kratko drži paznja, koncert će trajati samo 20 minuta. Ljudski sluh neće moći da registruje zvuke namenjene psima.

"Nečujnu pištaljku za pse doveli smo do novih umetničkih visina. Naši prijatelji psi biće počašćeni kakofonijom zvukova, dok ćemo mi moći samo da čujemo talase u luci", napisali su organizatori festivala na sajtu Vividlive.sydneyoperahouse.com.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobiografija Kita Ričardsa od oktobra u prodaji

Izvor: NaDlanu.com, 15.Maj.2010

LONDON, 15. maja 2010. (Beta) - Gitarista "Roling Stonsa" Kit Ričards saopštio je da će u oktobru objaviti autobiografiju, preneo je Nju mjuzikal ekspres. "Malo je neobično pisati o sopstvenom životu. Koga bi to zanimalo?", upitao je 66-godišnji Ričards. "Ali, s druge strane, shvatam da za to...

Nastavak na NaDlanu.com...

Lu Rid organizuje koncert za pse

Izvor: NaDlanu.com, 15.Maj.2010

LONDON/SIDNEJ, 15. maja 2010. (Beta) - Američki rok muzičar Lu Rid i njegova supruga Lori Anderson organizuju koncert namenjen psima, preneo je Nju mjuzikal ekspres. Visokofrekventni koncert "Muzika za pse" predviđen je za 5. jun, u sklopu Sidnejskog festivala Vivid lajv i biće održan na šetalištu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.