Lopov progutao dijamant vredan 12.000 evra!

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov progutao dijamant vredan 12.000 evra!

Jedan od četvorice lopova koji su ukrali tašnu u kojoj se nalazio skupoceni dijamant, došao je na ideju da proguta svetlucavi kamen kako bi osigurao da plen ostane kod njega.

Španska policija saopštila je da je nestali dijamant, vredan 12.000 evra, pronađen u stomaku muškarca koji je osumnjičen za njegovu krađu!
Krađu je prijavio jedan britanski turista koji je policiji ispričao da su mu tašnu sa skupocenim kamenom otela dva lepo odevena >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << muškarca prilikom ulaska u restoran na plaži u letovalištu Marbelja.
Policija je kasnije zaustavila automobil s četvoricom muškaraca sa kriminalnim dosijeom i pronašla ukradenu tašnu u kolima.
Policajcima nije promaklo kada je jedan od osumnjičenih stavio ruku na usta, kao da nešto skriva. Odmah je odveden u bolnicu gde je rendgen snimak pokazao da mu je dijamant u stomaku.
( Izvor: S media )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.