Ljubavni život - balkanska sapunica! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Jun.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni život - balkanska "sapunica"! (FOTO, VIDEO)

Srpska blogerka, sin hrvatskog tajkuna i bosanski sportista u glavnim ulogama!

Najpoznatija srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah navodno je pre nekoliko meseci započela vezu sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, ali se ta ljubav već završila, prenosi "Alo".

Taj list navodi da je blogerka Šarića upoznala u trenutku kada je "bila u priči" sa teniserom Damirom Džumhurom, i da je pokušavala da se odluči između njih dvojice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je onda Hrvatu javljeno da se viša sa bosanskim teniserom i on ju je ostavio.

Povećala sam grudi, šta vas zanima?

Džumhur je tom listu zbunjeno rekao da ne želi da govori o svom ljubavnom životu.

"Odakle vam to? Zaista ne želim da komentarišem svoje ljubavne odnose," rekao je teniser za "Alo".

Zorana je nedavno u jednom videu pričala o tome kako je pritisak medija "presudio" njenoj prethodnoj vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem. U najnovijem videu koji je objavila, nastavila je izazov u kojem jede dok priča sa gledaocima, pa je nekoliko puta podrignula.

Pogledajte MONDO TV o "fenomenu" zvanom Zorannah!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.