Ljajić izmislio pobedu Bešiktaša – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić izmislio pobedu Bešiktaša – MaxBet Sport

Bešiktaš je u drugom kolu turskog šampionata ubedljivo porazio Geztepe 3:0 (1:0), a centralna ličnost meča bio je Adem Ljajić. Reprezentativac Srbije bio je asistent i strelac.
Na meču Bašakšehir – Fenerbahče, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru X2&GG.
Ljajić je u 54. minutu briljantno spojio sa golom Erkina, kome sa peterca nije bilo teško da ubaci loptu u mrežu. Pobrinuo se reprezentativac naše zemlje i da stavi tačku na meč. Pokrenuo je akciju koja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je prethodila trećem golu, a završio je efektno, udarcem s leve strane u bliži ugao. Doduše, uz blagu pomoć golmana.
 
Adem ljajic süper ligin en iyi orta saha oyuncusudur aksini söyleyen futboldan anlamıyordur.. pic.twitter.com/9XwwvGoGc3
— Volkan (@KuzeyinKralii) August 23, 2019
Ljajićevo ime je na sšisku selektora Ljubiše Tumbakovića za kvalifikacone duele sa Portugalijom i Luksemburgom. Ovakvo izdanje može samo da raduje.


The post Ljajić izmislio pobedu Bešiktaša – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.