Lepotice, šta ti znači ta tetovaža na ruci?

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotice, šta ti znači ta tetovaža na ruci?

Ešli Benson pokazala slučajno novu tetovažu i bacila obožavaoce "u rebus".

View this post on Instagram

So excited to share this with you guys My new collection with @priverevaux is here. Link in bio.

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on Jul 22, 2019 at 9:01am PDT

Glumica Ešli Benson koja trenutno promoviše svoju novu kolekciju naočari za sunce, objavila je tim povodom sliku na Instagramu, a njenim obožavaocima je zapalo nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drugo za oko.

Naime, Bensonova na slici nosi belu majicu koja je duboko sečena ispod ruke, odakle izviruje nova tetovaža - latinična slova CD. Mnoge njene obožavaoce su ova dva slova asocirala na inicijale njene devojke, glumice Kare Delevinj.

Oni su pored slike ostavili brojne komentare u kojima su neki sa sigurnoštu tvrdili da je tetovaža posvećena Delevinjovoj, dok su je drugi pitali šta ta dva slova predstavljaju, ali za sada još nisu dobili odgovor od mlade glumice.

"'CD' da li su ti inicijali Kare Delevinj?", glasio je jedan od mnogobrojnih radoznalih komentara.

ZAMISLITE da nije gola! (FOTO, VIDEO)

Bensonova i Delevinjova su prvi put uslikane kako se drže za ruke u maju 2018. godine, a svoju vezu nisu krile od očiju javnosti, čak se i otvoreno bore protiv homofobije na društvenim mrežama.

Na godišnjicu njihove veze Bensenova je objavila zajedničku sliku na kojoj se ljube, a  nedavno su uslikane kako nose identično prstenje što je medije navelo da predpostave da su se verile, ali do sada ni jedna od njih dve nije to potvdrila.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.