Lepa Brena u Americi: Šoping, koncerti i obilasci

Izvor: Dzungla.org, 10.Maj.2013, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena u Americi: Šoping, koncerti i obilasci

Folk pevačica Lepa Brena trenutno se nalazi u Americi gde je za mesec dana održala 13 koncerata. Ona je pevala u Las Vegasu, Los Anđelesu, Bojziju, a slobodno vreme je posvetila šopingu i obilascima svih turističkih atrakcija. – Nekada je u Vegasu postojala samo jedna ulica, a danas imaju tako veliku ponudu, da je šteta ne videti svaki vid zabave koji “grad greha”, nudi (smeh). Zao mi je što nisam uspela da nađem karte za šou “Dream” ili“O šou”, ali eto tako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << desilo. U Los Aneđelesu sam obišla sve moguće najskuplje radnje i bukvalno spržila karticu, jer je sve najbolje i najskplje upravo tamo. Oduševila me kamera na aerdromu u San Hozeu, u pitanju je jedan potpuno futuristicki oblik koji nigde do sada nisam videla, a putovala sam zaista mnogo. Sve atrakcije Las Vegasa – hoteli Venecija, Belađo, kabaretski program su zaista nešto što treba obići i videti. U jednom od tih kabarea slikala sam se sa Tinom Tarner, tačnije sa momkom koji imitira poznatu pevačicu i koji je odeven identično kao ona. Kada su automobili u pitanju, Brena je isprobala Bugati automobil, ali je izašla prilčno razočarana. – Mnogo je sladak auto, ali je toliko nizak da ne mogu da ustanem iz njega i teška srca sam odustala od kupovine – rekla nam je Brena.
Opširnije na Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Lepa Brena u Americi: Šoping, koncerti i obilasci

Izvor: Poznati.info, 11.Maj.2013, 01:10

Folk pevačica trenutno se nalazi u Americi gde je za mesec dana održala 13 koncerata, a slobodno vreme je posvetila šopingu i obilascima svih turističkih atrakcija..Folk pevačica Lepa Brena trenutno se nalazi u Americi gde je za mesec dana održala 13 koncerata. Ona je pevala u Las Vegasu, Los...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.