Lejdi Gaga se polomila na sceni! (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Apr.2011, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga se polomila na sceni! (VIDEO)

Pevačica Lejdi Gaga poznata po svojim kontroverznim odevnim kombinacijama i cipelama sa neverovatno visokim štiklama tokom održavanja koncerta u Hjustonu pala je nasred pozornice.

Koncert popularne Lejdi Gage nije prošao baš sjajno, naime pevačica je u jednom trenutku nastupa pevala na klaviru.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

U trenutku kada je silazila s klavira, nespretno je stala pa se klupica na kojoj sedi dok svira zaljuljala, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izmakla joj se noga pa je pala nasred pozornice.

Lejdi Gaga pokorava medije

Lejdi Gaga pod nadzorom mame

Lejdi Gaga pokorava medije

Pred hiljadama obožavalaca pevačica je trenutak kasnije ležala na podu, ali se na iznenađenje mnogih pridigla kao da joj se ništa nije dogodilo, mikrofon je čvrsto nastavila da drži u ruci i kao da se ništa nije dogodilo, nastavila da peva.

Jedan od fanova koji je prisustvovao koncertu je izjavio:

- Niko joj ne bi zamerio da je prekinula da peva na trenutak kako bi doktori mogli da je pregledaju, no ona je kao prava profesionalka nastavila s koncertom.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.