Lejdi Gaga: Izduvale joj se grudi (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Avg.2011, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga: Izduvale joj se grudi (VIDEO)

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga obukla je haljinu koja ni malo nije laskala njenim grudima, jer su izgledale kao da su se ispumpale!

Lejdi Gaga oduvek je opsednuta svojim grudima. Nekad je smatrala da su prevelike, pa kasnije da su premale. Bilo kako bilo, njeni fanovi uvek su mislili da su savršene, bar donedavno. Na jednom od poslednjih javnih pojavljivanja, pevačicin dekolte nije bio baš nešto.

Vezana i naga: Gaga kakvu ne znamo! (FOTO)

Lejdi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gaga ne prestaje da šokira! (VIDEO)

Striptiz uvod za dodelu MTV nagrada (VIDEO)

Gaga je bila posebna gošća na večeri Atom Factory VMA održanoj na Beverli Hilsu, prenosi Net. Pevačica je ostala dosledna sebi i pojavila se u neobičnom, duboko dekoltiranom odelu i u cipelama s neverovatno visokom platformom.

Duboki prorez na gornjem delu njenog odela je pokazivao da se Gaga nije opterećivala grudnjakom. Naprotiv, odustala je od bilo koje vrste potpore za svoje grudi, koje više ne prkose gravitaciji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.