Legao na šine, čekao voz i - snimao!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2011, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legao na šine, čekao voz i - snimao!

Nepoznati mladić postavio je na "Jutjub" svoj "kućni video" na kojem se vidi kako voz prolazi milimetrima iznad njega u punoj brzini dok se on grčevito drži za šine!

Veruje se da je snimak, koji traje nešto manje od minuta, napravljen negde u Velikoj Britaniji.

Ogorčeni portparol Britanskih železnica je rekao da ovaj snimak predstavlja "ekstremnu glupost", što je i preovlađujuće mišljenje komentatora na "Jutjubu", prenosi "Blic".

"Ne treba ni zamišljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šta bi mu se dogodilo da je turbulencija zakačila njegov kaput za kompoziciju. Možete misliti kakav je efekat ovo moglo da ima na mašinovođu, koji je pomislio da je upravo ubio nekoga. Niko ne bi trebalo da pokušava ovakve stvari", kažu u Britanskim železnicama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.