Izvor: Blic, 25.Feb.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledi krv u žilama: Da li je DEMON ZAPOSEO ovu Bibliju? (VIDEO)

Dve ekspertkinje za paranormalne aktivnosti, Niki Paranormal i Karisa Flek, uspele su na snimku da zabeleže stranice spaljene Bibljije kako se pomeraju bez ikakvih vidljivih spoljnih uticaja.

Njih dve su ubeđene da je to manifestacija natprirodne sile i da demon lično okreće stranice knjige. Iz razloga koji nisu prikazani na snimku, Biblija je vidno oštećena spaljivanjem. Da li je spaljivanje bilo predigra ili trik ove dve žene da bi snimak dobio na tenziji, nije nam jasno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Jedna od njih se obraća duhu moleći ga da okrene stranicu ako može. Tu rečenicu ponavlja nekoliko puta, govoreći mu da potpuno razume koliko napora i energije mu je potrebno za tako nešto. Stranice knjige u tom trenutku počinju polako da se pomeraju, da bi se u nastavku snimka njihovo pomeranje intenziviralo. Titl koji prati ovaj zastrašujući video govori nam da se na kraju snimka čuje muški glas koji govori: "Pokaži mi kako" i "Dolazim po tebe".

Bez obzira na strah koje su osećale ove dve istraživačice paranormalnog nastavile su da ohrabruju duha da nastavi sa svojim aktivnostima. Flek i Niki imaju svoje radio i TV emisije gde proučavaju ovakve i slične fenomene.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.