Lazar Ristovski priprema film Čarape kralja Petra

Izvor: Press, 25.Mar.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Ristovski priprema film "Čarape kralja Petra"

Ristovski bi režirao film i ujedno igrao kralja Petra Prvog.

Ristovski i Vitezović predstavili su projekat u pripremi princu Aleksandru Drugom Karađorđeviću i princezi Katarini, koji su podržali ideju i poželeli im uspeh.

Autori su obećali da će se potruditi da film bude gotov sledeće godine kada se obeležava 100 godina od početka Prvog svetskog rata.

Ristovski je izrazio nadu da će država uzeti učešće u ovom projektu, jer, kako je rekao, to mu je "sa najvišeg mesta i obećano".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lazar Ristovski sa Karađorđevićima o novom filmu o kralju Petru

Izvor: Blic, 26.Mar.2013, 07:26

Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina primili su u svom domu glumca Lazara Ristovskog i pisca Milovana Vitezovića, koji su im predstavili projekat “Čarape kralja Petra”. Reč je o istoimenom romanu Milovana Vitezovića koji bi Lazar Ristovski režirao i ujedno i sam igrao kralja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.