LUDILO U KINI Raduljica zaustavio saobraćaj centru grada (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO U KINI Raduljica zaustavio saobraćaj centru grada (FOTO)

Na poziv gospodina Šua, vlasnika kompanije PEAK koja već godinama uspešno sarađuje sa Košarkaškim savezom Srbije i čiju opremu nose sve naše reprezentativne selekcije, generalni sekretar Dejan Tomašević i igrači Miroslav Raduljica i Vladimir Lučić postigli su prodavnicu poznatog proizvođača sportske opreme u centru Šenjanga.
Na meču Bornmut – Mančester siti, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za igru 2&5+.
Osim upoznavanja sa najnovijim proizvodima kompanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << posebno im je predstavljena nova verzija patika za košarku… Osim toga, Raduljica je dao opširniji intervju za kinesku televiziju. Stvorila se velika gužva ispred same prodavnice, jer se vest da su srpski košarkaši unutra brzo raširila, pa je želelo da ih vidi nekoliko stotina ljubitelja košarke. Mnogobrojna kupci su dobili autograme i imali su priliku da se fotografišu sa našim reprezentativcima.

Sudeći po fotografijama čini se da je i saobraćaj zaustavljen.
Podsetimo da Srbija trenutno igra poslednji pripremni turnir pred početak Mundobasketa.

The post LUDILO U KINI Raduljica zaustavio saobraćaj centru grada (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.