LOPOV: Ono kad si na DIJETI pa te uhvate... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOPOV: Ono kad si na DIJETI pa te uhvate... (VIDEO)

Do sada ste možda i imali poverenje u svoju ljubimicu...

Mačke imaju prirodnu razigranost koja je nama prosto neodoljiva, i svi ih mi zbog toga volimo. Ako im ne date igračke da se igraju, biće im dosadno i biće nervozne. Ili će one same pronaći način da se zabave, a tada vam mogu napraviti prilično veliki nered.

Međutim, nakon što vidimo da nam se mačka pomalo ugojila, moramo da joj uskratimo neke omiljene poslastice i stavimo je na dijetu. Ali kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znamo, mačke su pametne i lukave, pa tako je i ova...

Zapravo, kao što vidimo, ova maca je pokušala u tajnosti da ukrade svoj omiljeni slatkiš iz fioke ali da je niko ne vidi. Ali, uhvaćena je u delu, nakon čega se ona zbunila i sklonila, kao da se baš ništa nije desilo!

Pogledajte i vi šta se tu desilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.