LEPOTA Ovako izgleda zalazak sunca u velikim svetskim gradovima

Izvor: Blic, 23.Sep.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTA Ovako izgleda zalazak sunca u velikim svetskim gradovima

Moderni stil života nametnuo nam je takav tempo, da često ni ne primetimo prirodne lepote koje nas okružuju. Zato bi nekada trebalo da zastanemo i osvrnemo se oko sebe, jer bismo onda mogli da primetimo neverovatne lepote, kao što je recimo zalazak sunca.

Kada sunce počinje da se spušta iza horizonta, na nebu se rasipaju razne, prelepe nijanse narandžaste, crvene i ljubičaste, a taj prizor postaje još lepši ako se u daljini vide obrisi grada u kom se nalazite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Nekada je tako mala, jednostavna i prirodna stvar dovoljna da vas ispuni pozitivnom energijom i kreativnošću. Zato sledeći put, u kom gradu bili, zastanite i uživajte u prelepom prizoru na nebu.

Ako vas interesuje kako izgleda zalazak sunca u drugim velikim svetskim gradovima pogledajte BLIC GALERIJU

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.