LEDI GAGA RASKINULA VERIDBU: Pevačica vratila prsten, a svi sumnjaju da je kriv Bredli Kuper!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDI GAGA RASKINULA VERIDBU: Pevačica vratila prsten, a svi sumnjaju da je kriv Bredli Kuper!

Ništa od venčanja

Ledi Gaga je odlučila da raskine veridbu sa svojim partnerom Kristijanom Karinom, a mnogi sumnjaju da je to uradila zbog Bredli Kupera, sa kojim je imala zapaženu ulogu u jednom filmu.

Vest o raskidu navodno je potvrdio izvor blizak paru, a već duže vreme se spekuliše kako Gaga prema Bredliju Kuperu oseća više od prijateljstva, te da je glumac razlog raskida.

Njih dvoje su radili zajedno na filmu "A Star Is Born", kada su se i zbližili, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Gaga je nedavno na dodeli Gremija viđena bez vereničkog prstena. Osim toga, njen dugogodišnji partner je nije ni pratio na crvenom tepihu, niti ga je pevačica pomenula u obraćanju nakon primanja nagrade.

Ipak, Bredli je srećno oženjen modelom Irinom Šajk, sa kojom ima ćerku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.