LA LIGA Statistika, zanimljivosti, asistencije…

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA LIGA Statistika, zanimljivosti, asistencije…

Majorka – Espanjol
Nedelja 12:00
Derbi začelja. Da li će da se nastavi niz: Espanjol ne zna za pobedu na domaćem terenu, ali ni za poraz u gostima. Majorka, s druge strane, ne spada u negostoljubive domaćine, već je zabeležila dva poraza pred svojim navijačima. Majorka nije pobedila od 17. avgusta. Ovi timovi su poslednji put igrali 2013. godine, pa ovde istorijat nije od prevelike pomoći. I dalje Railjo, Sedlar, Rahman i Kućo ne mogu da se stave na raspoloaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << treneru Morenu. Na mečevima Espanjola najčešće pada 2-3 gola.
MAXBET ASISTENCIJA: 1X&0-3, 1X-1X
Selta – Atletik Bilbao
Nedelja 14:00
Tim iz Viga ne igra prema očekivanju i kako je krenuo boriće se za opstanak. Na poslednjih šest mečeva ovog tima došlo je 0-2 gola. S druge strane terena je tim iz Bilbaa koji je u prošlom kolu prvi put poražen. Svi mečevi ovog tima u ovoj sezoni završeni su s 0-2 gola, pa bi onda to trebalo da se gađa. U prošloj sezoni Atletik je oba puta savladao Seltu, uz kombinaciju GG&3+. Kod domaćina je samo Huan Ernandez van stroja, dok za goste postoji šansa da zaigraju Janea i de Markos (počeli da treniraju).
MAXBET ASISTENCIJA: P/K X, D2+
 
Valjadolid – Atletiko Madrid
Nedelja 16:00
Valjadolid nije „izdao“ ove sezone kad su golovi u pitanju – u svim mečevima je došlo 2-3. Međutim, sada bi lako moglo da se dogodi da se prekine ovaj niz pošto Atletiko Madrid spada među tvrde ekipe, koje malo postižu i malo primaju golove (u poslednja četiri kola došlo 0-2). „Jorgandžije“ su daleko uspešnije, poslednjih osam puta savladali se Valjadold, a najčešće je dolazilo 2-3 gola (pet puta). U domaćem timu trojica povređenih igrača su počela s treninzima. Kod gostiju zbog crvenog kartona izostaje Morata.
MAXBET ASISTENCIJA: G2-4, 1P1-3&2P1-3
Real Sosijedad – Hetafe
Nedelja 18:30
Dobri su Baskijci…Tim iz San Sebastijana ili pobeđuje, ili gubi, u poslednjih šest mečeva nijednom nije igrao nerešeno. Na poslednja tri duela dolazilo je 3+. Golovi su zagarantovani kad je u pitanju Sosijedad.U ovoj sezoni Real Sosijedad je oba puta slavio na svojoj Anoeti i to bez primljenog gola. U prošloj sezoni Sosijedad je slavio na svom terenu s 2:1. Domaćin i dalje ne može da računa na Baranečea, a Sanjan je počeo da trenira. U Hetafeu su trojica povređeni, među njima i naš golman Filip Manojlović.
MAXBET ASISTENCIJA: P/K X, D1-2
 
Članak LA LIGA Statistika, zanimljivosti, asistencije… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post LA LIGA Statistika, zanimljivosti, asistencije… appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.