LA LIGA Buran meč, Hetafe i Maksimović stigli do prve pobede

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA LIGA Buran meč, Hetafe i Maksimović stigli do prve pobede

Tek u petom kolu La Lige Hetafe je zabeležio prvu pobedu. Ceh je platio povratnik u elitu, Majorka, 4:2 (2:0). Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović dobro je igrao na sredini terena.
Kvota naše kladionice na pobedu Atletik Bilbaa protiv Alavesa je 1.65.
Domaćin je na srećan način stigao do vođstva. Posle kornera s leve strane Baba Idrizu je sproveo loptu u sopstvenu mrežu. Taj pogodak je igračima Hetafea skinuo ogroman teret s leđa.
 Do odlaska na odmor Hetafe >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je duplirao prednost. Desni bek Majorke, Sastre, u kaznenom prostoru je srušio Latrea, posle čega je sudija pokazao na belu tačku. Siguran realizator je bio Molina.
 U nastavku nije bilo uzbuđenja do 62. minuta. Đejson je lukavo šutirao, ali je Reina vrhovima prstiju skrenuo loptu do stative, od koje se odbila u korner. Dugo je trajala akcija posle kornera, na kraju je lopta došla do Enjoma, koji je s nekoliko metara prosto zakucao pod prečku. Odbrana Majorke je ponovo bila katastrofalna.

Delovalo je tada da je pobednik rešen. Međutim, gosti su uspeli da sa dva gola Budimira, za samo sedam minuta donesu neizvesnost… Ipak, tačku na meč stavio je Anhel, u 84. minutu.
LA LIGA, 5. kolo
Nedelja
Hetafe – Majorka 4:2 (2:0)
(Baba 7, autogol, Molina 33, penal, Enjoma 63, Anhel 84 – Budimir 70, 77)
14.00 Espanjol – Real Sosijedad
16.00 Valensija – Leganes
18.30 Atletik B. – Alaves
21.00 Sevilja – Real Madrid
Subota
Viljareal – Valjadolid 2:0 (0:0)
(Kazorla 77, Ontiveros 89)
Levante – Eibar 0:0
Atletiko M. – Selta 0:0
Granada – Barselona 2:0 (1:0)
(Aziz 2, Vadiljo 65. penal)
Petak
Osasuna – Betis 0:0


The post LA LIGA Buran meč, Hetafe i Maksimović stigli do prve pobede appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.