Kusturica svečano otvara kanalizaciju

Izvor: Njuz.net, 10.Feb.2011, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica svečano otvara kanalizaciju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSeptičke jame proterane sa Mokre gore FOTO: Dejan Živančević, Puls

MOKRA GORA, 10. februar 2011, (Puls) - Možda ne zvuči preterano otmeno kada uz ovakvo zvučno ime spomente kanalizaciju, ali nema tu ama baš ničeg lošeg. Čovek je rešio da Mokru Goru, gde inače ima i svoj daleko poznati Drvengrad, potpuno osposobi za život i još po nešto.
Već znamo da je život na Mokroj gori, otkad se slavni reditelj doselio tamo, oplemenjen i obogaćen novim sadržajima, i ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << lokacija je promovisana na odličan način. Sad je vreme da se uvede voda i napravi kanalizacija.
Svaka čast!
Dakle, to je sada već sve sređeno i spremno, a sutra uveče, Kusta tim povodom na Mokroj gori pravi svečano otvaranje svoje kanalizacije.
Shodno događaju, iz izvora bliskog poznatom reditelju saznajemo da na otvaranju kanalizacije neće biti baš crveni tepih, mada će posle Kustinog govora o održanju životne sredine koji je pripremio uživo nastupiti i 'Zabranujeno pušenje'. Pozvao je Kusta i neke prijatleje iz javnog života, i onda obrni okreni, ipak će to biti glamurozno.
Kad je Kusta u pitanju, ni kanalizacija ne može da prođe nezapaženo.
Jovana Veljković
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/867/kusturica-svecano-otvara-kanalizaciju

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.