Kroacia erlajnz otvara liniju Beograd – Split

Izvor: Dzungla.org, 06.Mar.2012, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kroacia erlajnz otvara liniju Beograd – Split

Aviokompanija 'Kroacia erlajnz' uspostaviće ovog leta sezonsku avionsku liniju na relaciji Beograd - Split, saopštio je danas beogradski aerodrom 'Nikola Tesla'.

Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i petka, u periodu od 1. juna do 28. septembra i tako će redovni
letovi između Beograda i Splita biti obnovljeni posle više od 20 godina,
Predviđeno vreme sletanja na aerodrom “Nikola Tesla” je 14:05 časova, a polazak za Split u 14:40 >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << časova.
Na liniji će saobraćati turbo-elisni avion 'Bombardier Q400" kapaciteta 76 sedišta.
Na istoj relaciji dva puta nedeljno, od 2. jula, leteće i Jat.
Srpski prevoznik je ranije, pored Pule i Dubrovnika, uvrstio i Split među nove destinacije u svom letnjem redu letenja sa beogradskog aerodroma.
(Izvor:Tanjug)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.