Kriminalističke poslastice za ljubitelje serija

Izvor: Mondo, 27.Feb.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriminalističke poslastice za ljubitelje serija

Potpuna istina, imate čemu da se radujete jer vam mts i Pickbox pripremaju veselje u obliku vrhunskih serija produkcijske kuće Studio Canal.

Prikovaće vas uz ekrane, od vas tražiti posebnu koncentraciju, edukovaće vas o istoriji i odvesti u svet mistike i nadrealnog... Jeste li spremni?

Ponoćno sunce (Midnight sun)

Serija "Ponoćno sunce" može da se svrsta u žanr skandinavskog noara zbog švedsko-francuske koprodukcije. Priča teče u švedskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gradiću Kiruna u kojem se dogodilo brutalno ubistvo francuskog državljanina, a francusku inspektorku (Lejla Behti) šalju u ovaj gradić da bi, zajedno sa kolegom policajcem (Gustaf Hamarsten), istražila ubistvo.

Ova uspešna serija potiče iz pera scenarista originalne i izuzetno hvaljene skandinavske serije

"Most", Mansa Marlinda i Bjorna Steina, i osvojila je nagradu za najbolju ne-britansku dramsku seriju na međunarodnoj dodeli C21 Drama Award. Prva sezona ove popularne skandinavske drame biće dostupna za gledanje već sutra, 28. februara, na Pickboxu mts televizije.



Izvor: mts/Pickbox

Čistač (Spotless)

U središtu serije "Čistač" je Žan Bastijer (Mark - Andre Grondin), običan porodični čovek sa neobičnim poslom. Naime, on zarađuje za život tako što čisti mesta nakon ubistava i zločina. Njegov život je u potpunosti sređen. Sa suprugom Džuli (Miranda Rejson) ima dvoje dece, ali nakon što mu se u život vrati brat Martin (Denis Menoše), sitni kriminalac i njegova potpuna suprotnost, Žanova svakodnevica se menja i komplikuje. Samo zato što je hteo da pomogne bratu u jednom, naizgled jednostavnom, kriminalnom delu.

Svih 10 epizoda prve sezone serije "Čistač" dostupne su za gledanje već sada na mts TV-u, u okviru Pickbox paketa.



Izvor: mts/Pickbox

Udobno se smestite i spremite za neverovatno dobre kriminalističke serije.

Uživajte uz mts TV i Picbox!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.