Kreirajte svoju binu na Egzitu

Izvor: Blic, 25.Mar.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreirajte svoju binu na Egzitu

Egzit je otvorio konkurs "Ja sam Egzit" kojim poziva sve fanove da učestvuju i dobiju priliku da naprave sopstvenu binu na festivalu, osmisle umetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajniraju majice za Egzit ili bude deo reklamne kampanje festivala.

Svi su pozvani da izlože predloge za unapređenje festivala, kroz aktivno učešće u više oblasti konkursa koji je otvoren od 25. marta do 25. aprila. Prijavljivanjem za kategoriju "Moja scena" publika može da obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priliku da unapredi postojeće festivalske bine, ali i da kreira sopstvenu, sasvim novu binu, kao i sve njene prateće sadržaje.

Svi zainteresovani pojedinci i organizacije, profesionaci i amateri imaju mogućnost da predlože zabavne sadržaje svakog tipa kroz prijavu za segment konkursa "Zabava na Egzitu", ali i da idejama vezanim za unapređenje marketinškog aspekta, brendinga i identiteta festivala uzmu učešća u "Egzit avanturi". "Moj dizajn" na Egzitu nudi mogućnost dizajniranja Egzit majica, ali i osmišljavanje suvenira, zastava...

Takođe, omogućeno je apliciranje za kategoriju "Moja ideja" na Egzitu, koja svima ostavlja potpunu slobodu da iznesu sopstvene ideje koje tematski nisu obuhvaćene ostalim segmentima konkursa.

Prijavljivanje je na veb-stranici exitfest.org/jasamexit. Istovremeno, učešćem u konkursu ljubitelji festivala će dobiti šansu da osvoje i 1.000 evra i postanu deo Egzit tima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kreirajte svoju binu na Egzitu

Izvor: Poznati.info, 26.Mar.2013, 02:14

Egzit je otvorio konkurs “Ja sam Egzit” kojim poziva sve fanove da učestvuju i dobiju priliku da naprave sopstvenu binu na festivalu, osmisle umetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajniraju majice za Egzit ili bude deo reklamne kampanje festivala...Svi su pozvani da izlože predloge...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.