Kraj Mundobasketa za Grčku, Adetokumbo tragičar

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj Mundobasketa za Grčku, Adetokumbo tragičar

Od Janisa Adetokumba se pre početka Mundobasketa očekivalo da će da bude najveća zvezda u Kini i da će Grčkoj da donese neku od medalja. Umesto toga, iz Azije će se vratiti kao jedan od najvećih tragičara završnog turnira. U ponedeljak su Heleni savladali Češku sa 84:77 (18:12, 14:21, 25:16, 27:28), ali to im nije bilo dovoljno da se plasiraju u četvrtfinale.
Grcima je za takav uspeh bilo neophodno da trijumfuju sa 12 ili više poena razlike, kao i da Sjedinjene Američke >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Države kasnije u toku dana savladaju Brazil. Međutim, to se nije desilo, Česi su u uzbudljivoj utakmici izborili “dozvoljen minus”, pa su došli u situaciju da navijaju za SAD, da ne izgube sa 22 poena.
Uskoro opširnije…

The post Kraj Mundobasketa za Grčku, Adetokumbo tragičar appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kako Janis MVP pored ovakvog Satoranskog? Česi zatvorili Adetokunba i bacili ključ, Grci bez četvrtfinala

Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2019

Računica je bila jasna, pobeda i to samo ona sa 12 ili više razlike vredela je Grcima. U svakoj drugoj opciji ekipa koju su zbog Janisa Adetokunba, MVP-a prošle sezone u NBA lige ligi, svi videli kao ozbiljnog kandidata za medalje ostala bi kratkih rukava. I upravo se to na kraju desilo, pošto je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.