Kovač: Sad da pokažemo koliko vredimo

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač: Sad da pokažemo koliko vredimo

Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač rekao je da počinje teži deo Evropskog prvenstva i da ekipa u osmini finala protiv Češke treba da pokaže koliko vredi.
Kvota u kladionici MaxBet da će odbojkaši Srbije sa pobede Češku sa 3:0 je 1.45. Utakmica je na programu u subotu od 17.30 u Antverpenu.
Do sada je bilo lako jer se jurio rezultat da bi nam došli što lakši protivnici na početku eliminacija. Dolazi nam sada nezgodna Češka, koja je dobra reprezentacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ali mislim da smo bolji. Tako moramo da razmišljamo, da pokažemo koliko vredimo – rekao je Kovač u Antverpenu.
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije je sa maksimalnim učinkom završila prvu fazu kontinentalnog šampionata i u osmini finala će igrati protiv Češke.
Uradili smo do sada dobar posao, pokazali smo odredjeni kvalitet. Za sada je važno da smo igrače uverili u naš dobar rad i da smo im ulili poverenje. Negativne stvari još nismo videli. Nadam se da će i dalje ostati poverenje jednih u druge.
Reprezentativac Marko Podraščanin je rekao da je zadovoljan dosadašnjom igrom.
Imamo pet pobeda, prvi cilj je ostvaren i sada nas čeka Češka, koja je nepoznanica. Nismo ih pratili, ali čim su se plasirali u osminu finala, znači da se radi o ozbiljnoj ekipi. Treba dobro da se spremimo i opravdamo ulogu favorita – rekao je Podraščanin.


The post Kovač: Sad da pokažemo koliko vredimo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovač: Nezgodna Češka, ali mi smo bolja ekipa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je da u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Češke očekuje pozitivan rezultat..."Počinje onaj teži deo prvenstva, mada ne možemo da kažemo ni da je do sada bilo lako, jer se jurio rezultat da bi što lakši protivnici došli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbija protiv Češke u osmini finala Evropskog finala

Izvor: RTV Pink, 21.Sep.2019, 07:37

Odbojkaši Srbije danas od 17.30 igraju protiv Češke u osmini finala Evropskog prvenstva u Antverpenu. Selektor Slobodan Kovač rekao je da očekuje pozitivan rezultat.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.