Izvor: Blic, 14.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konji na Hipodromu pod sedativima zbog „Stonsa“

Dok publika na koncertu „Stonsa" na Hipodromu bude u transu, konji iz konjičkog kluba „Beograd" koji se nalazi pored Careve ćuprije će biti pod sedativima!

- Konji su preživeli bombardovanje, neće im biti ništa od buke. Dobiće sredstva za smirenje - izjavila Jovanka Prelić iz konjičkog kluba „Beograd".

Po njenim rečima, organizatori nastupa „Stonsa" ljude iz kluba još nisu obavestili gde će biti postavljena bina, gde će se nalaziti publika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao ni da li će biti omogućena dežurstva kod konja, kao što je to bilo na koncertu „Bijelog dugmeta" 2005. godine.

- Biće teško. Moraćemo da se organizujemo kao i prošli put jer ne postoji mogućnost da se konji premeste sa Hipodroma - rekla je Prelićeva.

Takođe, ona je napomenula da su posle koncerta „Bijelog dugmeta" tereni na Hiporodmu bili uništeni, kao i da nisu mogli da se koriste do kraja te sezone.

- Trpimo štetu zato što su tereni uništeni, sve staje. Meni nije jasno zašto neko pravi koncert na Hipodromu, umesto na Ušću, gde stoji prazna livada. A mi ćemo posle koncerta opet da bauljamo po plastičnim čašama - zaključila je Jovanka Prelić.

Da podsetimo, rok veterani će 14. jula nastupiti na Hipodromu, a u prodaju je pušteno 82.000 karata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.