Kondomi u novoj ambalaži

Izvor: 011vodič.com, 18.Feb.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kondomi u novoj ambalaži

Mnogima je kupovina kondoma neprijatno iskustvo, pa su dvojica Nemaca odlučili da to promene.
Prema sprovedenim studijama, kupovima kondoma traje oko sekund – približite se polici sa kondomima i onda hitro ubacite pakovanje u korpu, da neko slučajno ne vidi šta radite. Naravno, to ćete još malo sakriti ispod ostalih stvari u korpi, ali ćete svejedno malo pocrveneti u licu.
Zbog ovakvih podataka sprovedenog istraživanja, Valdemar Cajler i Filip Zajfer odlučili su da kupovina >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prezervativa postane seksi i zabavna.
Pokrenuli su “Ajnhorn” projekat, a njihova ideja je da se kondomi pakuju u dizajnersku ambalažu koja izgleda kao kesa nekih grickalica, a u svakoj kesi nalaziće se sedam kondoma.
Dvojica mladih Nemaca za početak žele da prezervative prodaju putem Interneta, kako bi oni koje je sramota da kupuju kondome, u potpunosti izbegli taj, za njih neprijatan trenutak.
Njih dvojica su prošlog meseca pokrenuli kampanju jer je potrebno da sakupe najmanje 50.000 evra kako bi pokrenuli proizvodnju, mada im je krajnji cilj da prikupe 300.000 evra, od koga će polovina biti donirana projektima koji se tiču seksualnog obrazovanja za tinejdžere.

Šta mislite o ovakvom pakovanju i načinu kupovine kondoma?

The post Kondomi u novoj ambalaži appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.