Izvor: Blic, 16.Apr.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan godinama

Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je danas da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Končita Vurst: "Ja sam već godinama HIV pozitivan"

Izvor: B92, 16.Apr.2018

Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je danas da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost..."Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života:...

Nastavak na B92...

Končita Vurst objavila da je zaražena HIV virusom

Izvor: Blic, 16.Apr.2018

Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna, i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.