Koncert Marine Tadić deo novogodišnje čarlije u Shoppiju

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Marine Tadić deo novogodišnje čarlije u Shoppiju

Za sve svoje posetioce već treći vikend sprema brojna iznenađenja i novogodišnje čarolije.

Osim Deda Mraza koji lično dočekuje najmlađe na druženju i fotografisanju, ovog vikenda će posetioci uživati i u sjajnoj muzici. Taj zadatak je poveren pevačici Marini Tadić koju čeka nemali izazov - da priušti sjajan provod, ali i uruči nagrade za najbolja pisma Deda Mrazu.

Osim ovog dela, mališanima su na raspolaganju i face painting umetnice te će i ovog vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mališani na svom licu moći da prošetaju omiljene motive, koje će im "dobre vile umetnosti" iscrtati u subotu od 12 do 16 časova kada se u takvom ruhu mogu fotografisati i sa Deda Mrazom. Koncet Marine Tadić je zakazan za 14 časova, nakon čega će i Deda Mraz i Marina izabrati najlepša pisma koje je od mališana dobio ove godine.

Najkreativnije devojčice i dečaci dobiće slatke paketiće kompanije Soko Štark. No, ni tu nije kraj, bogat program je planiran i dan kasnije...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.