Koncert Korni grupe odložen za januar

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Korni grupe odložen za januar

Povratnički koncert Korni grupe, najavljen za 30. novembar u beogradskom Sava centru, odložen je za 31. januar 2019. godine.

"I pored najbolje volje i ogromne želje da što pre ponovo nastupi pred publikom, Korni grupa je teška srca morala pomeriti koncert, jer se naknadno ispostavilo da je u predviđenom vremenskom roku bilo nemoguće na zadovoljavajući način ispuniti izuzetno zahtevan plan priprema i proba", navodi se u saopštenju Long Play.

Korni grupa će na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << predstojećem koncertu nastupiti u postavi: klavijaturista Kornelije Bata Kovač, gitarista Josip Boček i pevač Dado Topić, dok će se basista Bojan Hreljac pojaviti kao specijalni gost.

Već kupljene ulaznice važe za novi datum i nije ih potrebno menjati, navodi se u saopštenju, uz napomenu da se one mogu i dalje kupiti na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ODLOŽEN koncert Korni grupe!

Izvor: Mondo, 26.Nov.2018

Povratnički koncert legendarne Korni grupe, najavljen za 30. novembar u beogradskom Sava centru, odložen je za 31. januar (20:30) 2019. godine u istoj dvorani...Legendara Korni grupa nastupiće u beogradskom Centru "Sava" 31. januara umesto 30. novembra...U saopštenju organizatora stoji da Korni grupa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.