Konačno snimljena specijalna epizoda “Prijatelja”!

Izvor: 011vodič.com, 14.Apr.2021, 08:17

Konačno snimljena specijalna epizoda “Prijatelja”!

Prošlo je gotovo 17 godina otkako je šest najpoznatijih televizijskih prijatelja bilo zajedno na filmskom setu, a poseban nastavak Prijatelja, “The One With The Reunion”, konačno je snimljen prošle nedelje, piše BBC.
Foto: IMDb
Specijalna jednokratna emisija okupila je originalnu glumačku postavu.
Prijatelji su bili najveći sitkom devedesetih, a novu generaciju obožavatelja (i kritičara) pronašao je zahvaljujući reprizama i striming uslugama poput Netflixa.
Sami >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << članovi originalne glumačke ekipe, ujedno su i izvršni producenti ponovnog okupljanja.

via GIPHY
Snimanje specijala odvijalo se na originalnom setu “Stage 24” u studiju Warner Brosa u Burbanku u Kaliforniji.
TMZ izveštava da su, iako je publika uživo učestvovala na ponovnom okupljanju, to uglavnom bili statisti, testirani na covid i angažovani baš za ovu priliku, nakon što je pandemija sprečila stvarne obožavatelje da prisustvuju snimanju.
Datum emitovanja ove epizode još uvek nije poznat.



The post Konačno snimljena specijalna epizoda “Prijatelja”! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.