Konačni spisak Italijana: Datome, Belineli, Galinari

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačni spisak Italijana: Datome, Belineli, Galinari

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Romeo Saketi izabrao je 12 igrača koji će igrati na predstojećem Svetskom Kupu u Kini.
MAXBET ASISTENCIJA MOLDE – PARTIZAN UG 0-3, X2&0-2
Selektor je pred početak planetarnog šampionata precrtao Đampaola Ričija i Brijana Saketija.
Za Azure će u Kini igrati: Amedeo Dela Vale, Marko Belineli, Alesandro Đentile, Paul Biliga, Luka Vitali, Danilo Galinari, Danijel Heket, Arijel Filoj, Džef Bruks, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Amedeo Tesitori, Avudu Abas, Luiđi Datome.
Italija se na Svetskom prvenstvu nalazi u grupi D, a rivali su joj selekcije Srbije, Angole i Filipina. Mečevi te grupe odrđavaće se u Fošanu.
Posldenji put na velikim takmičenjima Italijani su medalju uzeli 2004. godine – tada su košarkaši pod vođstvom trenera Karla Rekalkatija došli do srebra na Olimpijskim igrama u Atini.

The post Konačni spisak Italijana: Datome, Belineli, Galinari appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.