Komplimenti koje svaki muškarac voli da čuje

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023, 05:31

Komplimenti koje svaki muškarac voli da čuje

Ne treba samo muškarci da daju komplimente u vezi. Naprotiv, postoje komplimenti koje svaki muškarac voli da čuje od svoje partnerke. Svakoj osobi je ponekad potrebna psihološka toplina, a ona se može izraziti na mnogo načina. Jedan od načina je i pozitivan kompliment.
Pročitajte više o tome koji su to komplimenti koje svaki muškarac voli da čuje i pokušajte s vremena na vreme svom partneru da udelite jedan od njih. Nisu u pitanju samo komplimenti koji su u vezi sa njegovim izgledom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i sposobnostima, već i reći podrške koje muškarcu daju samopouzdanje.
Srećna sam što sam te upoznala Svakom muškarcu će biti drago da čuje da je baš on za vas najbolji i nezamenljiv. Ova fraza je prihvatljiva u svim situacijama i sigurno će ulepšati dan vašem partneru.
Veoma si mi drag Kada iskreno kažete nekome ove reči ne postoji mogućnost da mu u tom trenutku ne bude drago što ih čuje. Kada kažete muškarcu da vam je drag i da vam mnogo znače njegovi znaci pažnje i način ponašanja, on će se truditi još više da vas usreći.
Verujem u tebe Uspeh u karijeri pomažu ljudima da budu što sigurniji u sebe i da grade svoje samopouzdanje. Međutim, podrška koja dolazi od voljene žene za muškarce predsavlja najlepši izvor inspiracije.
Gorim od želje za tobom U trenucima intimnosti reči mogu još više doprineti strastima. Ponekad u krevetu istaknite svoju želju za njim jer će na taj način on biti siguran da vam prija sve što on radi i trudiće se još više oko vas.
Komplimenti koje svaki muškarac voli: Ti si mnogo jak Pokažite muškarcu da se divite njegovoj fizičkoj snazi jer će tada on osetiti da vam je potreban, da cenite njegovu pomoć i da primećujete njegove napore da ostane u dobroj fizičkoj formi.
Verujem u tvoje odluke Čak i onda kada se ne slažete sa njim u potpunosti bilo bi lepo da naglasite da verujete u njegove odluke i da bez obzira na to šta će biti zajednička konačna odluka kažete da i njegov predlog nije bio loš.
Da li ponekad poklonite kompliment svom partneru? Ovo su mali znaci pažnje na koje nijedan muškarac ne ostaje ravnodušan.
Jovana Jevtić Wirestock/ Getty Images Plus
Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.