Kolosej: Uprava Ušća sprečava funkcionisanje bioskopa

Izvor: Press, 27.Sep.2013, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolosej: Uprava "Ušća" sprečava funkcionisanje bioskopa

"Imajući u vidu dugogodišnju dobru saradnju, a pogotovo interes svih naših cenjenih gostiju, ''Kolosej'' će pokušati da sa upravom TC ''Ušće'' dogovori mogućnosti za rešavanje nastale situacije", navedeno je u saopštenju "Strike Investments"-a povodom zatvaranja bioskopa "Kolosej".

U "Ušću" kažu da "bioskop, kuglana i kazino neće biti na raspolaganju posetiocima u kraćem vremenskom periodu".

"Prostor će uskoro biti ponovo otvoren sa istom namenom i bogatom ponudom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << interesantnom i jedinstvenom za posetioce", stoji u zvaničnom saopštenju TC "Ušće" dostavljenom Tanjugu.

Distributerske kuće su početkom ove sedmice dobile informaciju da "Kolosej" do daljnjeg neće raditi bez obrazloženja zbog čega je jedan od najposećenijih bioskopa u Beogradu iznenada zatvoren.

Predstavnici "Milenium filma" i "Taramaunta" u izjavi Tanjugu rekli su da su neprijatno iznenađeni tom vešću i da zatvaranje "Koloseja" predstavlja ozbiljan udarac.

""Kolosej" je bioskop koji je, što se naših filmova tiče, činio oko 35 posto tržišta. Imajući u vidu opšte uslove na tržištu, možete razumeti šta jedan bioskop, ako ima toliki udeo, znači ne samo za nas, već i za druge distributere koji se bore da bioskop kao takav opstane kod nas", rekla je Danijela Milošević iz "Taramaunta".

Ona je primetila da je srpsko tržište od 2008. godine sa otvarenjem novih bioskopa, prvo "Ster"-a, sada "Sinepleksa" u "Delta sitiju", pa "Koloseja" i "Arene" u Novom Sadu, krenulo da napreduje i da zatvaranje "Koloseja" za njih predstavlja svojevrstan udarac, jer je to jedan od najpopularnijih bioskopa u regionu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta će biti sa bioskopom "Kolosej"?

Izvor: B92, 27.Sep.2013

Uprava bioskopa "Kolosej" (Strajk investments) saopštila je danas da su "iznenada i na protivpravan način sprečeni od strane uprave i obezbeđenja Tržnog centra 'Ušće' da koriste i omoguće funkcionisanje bioskopa, kuglane, slot kluba i drugih zabavnih sadržaja"..."Imajući u vidu dugogodišnju...

Nastavak na B92...

Kakva sudbina čeka „Kolosej''?

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2013

„Iznenada i na protivpravan način sprečeni smo od strane uprave i obezbeđenja Tržnog centra 'Ušće' da koristimo i omogućimo funkcionisanje bioskopa, kuglane, slot kluba i drugih zabavnih sadržaja', saopštila je uprava bioskopa ''Kolosej''..."Imajući u vidu dugogodišnju dobru saradnju, a...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.