Koliko joj je samo trebalo da napravi selfi!

Izvor: Mondo, 12.Okt.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko joj je samo trebalo da napravi selfi!

Urnebesan video! Ne zna se ko je luđi da li ova što pokušava da napravi savršen selfi ili ova što je snima!

Foto: YouTube screenshot

Znamo da su neke devojke spremne da urade i 300 selfija, dok ne "dođu" do onog savršenog.

Ovde imamo primer jedne devojke koja se svojski trudila da zauzme što bolju pozu. U jednom trenutku je čak fotografisala i svoje međunožje.

Najsmešnija je ipak devojka koja je zabeležila ovaj video, jer je u na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << počela i da psuje, koliko se iznervirala scenom koja se odigravala ispred nje.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

FOTKANJE IZ SVIH UGLOVA: Mislite da je lako napraviti savršen selfi? Varate se!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2014, 17:58

Pogledajte kako se dolazi do savršenog selfija, nije to lako..Ako ste mislili da napraviti savršen selfi znači slikati se jednom i to je to, varate se...Naime, ovaj video je urnebesan iz dva razloga. Prvi je devojka koja na sve načina pokušava da napravi savršen selfi, pa se iz bukvalno svih uglovo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.