Kolega širio vest o smrti Džon Bon Žovija

Izvor: Blic, 31.Dec.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolega širio vest o smrti Džon Bon Žovija

Lažnu vest o smrti pevača Džon Bon Žovija lansiraoje njegov manje poznati kolega Džefri Goho, prenosi magazin “Billboard”. Bon Žovi je napisao poruku fanovima

Džefri Goho iz Pensilvanije, inače pevač u bendu "Minutia”, izjavio je za novine "The Asbury Park Press” da je lansirao lažnu vest zbog toga što je bio iznerviran jer su sve skorašnje vesti o Bon Žoviju bile o biznisu, i nisu imale veze sa njegovom muzičkom karijerom.

- Sve što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogao da vidim i čujem bilo je: "Bon Žovi ovo, Bon Žovi ono”, "Bon Žovi otvara restoran” i slično. Najnovija vest je bila da se Bon Žovi pojavljuje u reklami za lek Advil. Pa taj čovek je postao svima poznat zbog svoje muzike, a ne zbog biznisa - ispričao je razočarani muzičar.

On je javno zamolio besne fanove da izlive mržnje šalju samo njemu, a ne i kolegama iz benda "Minutia” koji nemaju veze sa njegovom akcijom.

- Sada razumem i da je delimično zbog svog biznisa Bon Žovi doprineo da u našem regionu stvari idu na bolje, i da zbog toga mnogi muzičari imaju više mesta za sviranje i više publike. Priznajem da sam u potpunosti pogrešio - priznao je Džefri.

da podsetimo, pre desetak dana vest o smrti Džon Bon Žovija je preplavila internet, pa se američki muzičar se oglasio na Tviteru i poručio da je živ i zdrav.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.