Koga je osvojila osmehom?

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga je osvojila osmehom?

Otkriveno ko je partner lepe voditeljke!

Voditeljka Dragana Kosjerina, koju mnogi smatraju vlasnicom najlepšeg osmeha na našoj televiziji, u vezi je sa zubarom!

Dragana (31) je već devet meseci u srećnoj vezi, a njen izabranik je stomatolog Bojan Perduv (28).

"Upoznali su nas zajednički prijatelji, što je olakšavajuća okolnost jer je neko mogao da mi posvedoči da je reč o pristojnom, vaspitanom momku. Danas smo svi dostupni, znamo sve o svima preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << društvenih mreža, i očuvanje intime je postalo nedostižno, a meni je to imperativ," rekla je ona za "Gloriju".

"Kada me pitaju kako bih opisao Draganu, uvek kažem da kod nje najviše volim pogled, i glas koji umiruje. Ima i osmeh koji osvaja," rekao je Bojan.

Manje od godinu dana su u vezi, ali funkcionišu kao da se poznaju čitavog života.

"Nemamo klasično radno vreme, nekada zbog posla preskačemo zajedničku kafu, i u kuhinju ulazimo kada želimo. Važno nam je jedino da nam je prostor uređen i čist, nema kreativnog haosa, sve mora da bude zategnuto. Nemamo porodicu, pa nemamo ni opterećenje završavanja kućnih poslova da bismo se oko toga sporili, i super nam je što sve delimo. Nekada sam ismevala parove koji sve rade zajedno, šetaju, čiste i drže se za ruke, a sada ja tako živim i baš mi je lepo," rekla je ona.

Pogledajte MONDO TV sa Draganom!



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.