Ko sve igra u novom nastavku Paklenih ulica (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko sve igra u novom nastavku "Paklenih ulica" (VIDEO)

Dve oskarovke repriziraće svoje uloge iz serijala, a pridružuje im se i "klinac" iz jedne od najpopularnijih krimi serija.

Glavni glumac serijala "Paklene ulice" Vin Dizelobjavio je na svom Instagram profilu da će glumice Šarliz Teron i Helen Miren ponoviti svoje uloge u devetom nastavku tog serijala.

Obe glumice su se prvi put pojavile 2017. godine u osmom delu, Šarlizkao sajberterorista Cipher koja je naterala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Doma da izda svoju "bandu" i radi za nju, a Helen kao mama Dekarda, Ovena i Heti.

Mirenovu ćemo gledati i u spin-of filmu "Hobs i Šo", u kojem glavne uloge tumače Dvejn Džonson i Džejson Stejtam.

Naravno, osim Dizela, Šarliz i Helen, gledaćemo i stalnu postavu u kojoj su Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Ludacris. U novom nastavku filma, ekipi se pridružuje i Fin Kol iz hit serije "Peaky blinders". Snimanje filma je počelo u Londonu, a premijera se očekuje u maju 2020. godine.

 Pogledajte trejler za film "Hobs i Šo":



Izvor: Taramaunt

A dok željno iščekujemo novu sezonu serije "Peaky blinders", podsetite se scene sa Finom Kolom, odnosno Majklom Grejem, iz prethodne sezone.



Izvor: YouTube/Pablo Otsoa

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.