Ko su učesnici ovogodišnjeg sabora u Guči?

Izvor: Press, 24.Jul.2014, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su učesnici ovogodišnjeg sabora u Guči?

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić i Slovenac Manjifiko biće gosti Sabora trubača u Guči, koji se održava od 6. do 10. avgusta.
Drugog dana najveće trubačke fešte na svetu, na stadionu kraj Bjelice, od 23 časa, nastupiće Ceca, dok će Robert Pešut, Slovenac srpskog porekla i slavuj iz Mrčajevaca, održati koncerte poslednjeg dana Sabora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od 20 i 22 časa.
Centralni događaj je finalno takmičenje najboljih trubačkih orkestara iz Srbije, a planiran je za subotu (21.00), kada će "Večernje novosti" po 51. put omiljenom trubaču saboraša uručiti nagradu "Zlatna truba".
Po programu Sabora, u dragačevskoj prestonici nastupiće i majstori trube Dejan Petrović (petak), Dejan Lazarević (subota) i Elvis Ajdinović, koji će svirati pre Cecinog koncerta, a posle međunarodnog takmičenja trubačkih orkestara. Ponoćni koncert, na kome će učestvovati 12 najboljih orkestara sa predtakmičenja planiran je za petak (23.00).
Prema još nepotvrđenim informacijama, ovogodišnji domaćin Sabora biće književnik Radomir Andrić, kome je pripala čast da u sredu, 6. avgusta, označi početak 54. trubačke fešte

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca i Miroslav pevaju u Guči

Izvor: Blic, 24.Jul.2014

Na Saboru trubača u Guči (6-10. avgust) nastupiće Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić i Manjifiko. Publika će moći da uživa i u koncertima majstora trube Dejana Petrovića, Dejana Lazarevića, Dejana Jevtića. Zvezde sabora: Očekuje se da ove godine obore rekord..Organizator je odlučio da angažuje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.