Ko su najveći zavisnici od televizije?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2018, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su najveći zavisnici od televizije?

Prosečna osoba dnevno provede oko tri sata pred TV ekranom, podaci su kompanije Eurodata TV Worldwide. Najveći "zavisnici" od TV programa su Amerikanci i Kanađani, koji pred svojim ekranima dnevno prosečno provedu četiri sata i tri minuta, objavila je kompanija koja je podatke prikupila iz 95 zemalja sveta.

Evropljani su, prema podacima iz 2017. na drugom mestu s tri sata i 49 minuta dnevno, ispred Rusije i Brazila.

- Ljudi još uvek, uprkos brojnim internet sadržajima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pred TV ekranima provode puno vremena - kaže predsednik globalnog TV i digitalnog tržišta MIPTV iz Kana Frederij Volpr.

- Primetili smo lagani pad gledanosti TV programa u Severnoj Americi i u Aziji, ali u Južnoj Americi i Evropi sedenje pred TV ekranima na istorijski je visokom nivou - kazao je Volpr.

Dodao je da stanovnici azijskih zemalja pred televizorima provode manje vremena u odnosu na ostala velika TV tržišta - dva sata i 25 minuta. U Kini je taj broj dva sata i 12 minuta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ko su najveći "zavisnici" od TV programa?

Izvor: B92, 10.Apr.2018

Prosečna osoba dnevno provede oko tri sata pred TV ekranom, podaci su kompanije Eurodata TV Worldwide...Najveći 'zavisnici' od TV programa su Amerikanci i Kanađani, koji pred svojim ekranima dnevno prosečno provedu četiri sata i tri minuta, objavila je kompanija koja je podatke prikupila iz 95 zemalja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.