Ko pošalje polni organ i misli da će da mu prođe?!

Izvor: Mondo, 11.Apr.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko pošalje polni organ i misli da će da mu prođe?!

Anastasija Ražnatović o "iznenađenjima" u inboksu!

Anastasija Ražnatović pričala je za "Kurir" o izazovima slave koju je stekla ne samo kao kćerka Svetlane Ražnatović, već i kao pevačica sa dve izdate pesme.

Kad Ceca ženi sina...

"Izlazim u susret svima koji mi priđu na ulici, to je lepo i profesionalno. Nisam vežbala autogram, ali ga dajem od srca. Drago mi je što su ljudi srećni kada me upoznaju i slikaju se sa mnom. Na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mrežama, svakoj devojci koja lepo izgleda stižu nepristojne ponude. Normalna devojka to ni ne pogleda. Ima simpatičnih stvari, kada je neko duhovit, evo, dobila sam dosta ponuda da budem pratilja na maturi. Ali ima i onih koji šalju fotografije polnih organa. Odvratno. Ne znam kako neko može da pomisli – evo, sada sam to poslao i sad će to da mi prođe," rekla je ona za "Kurir".

Od mame Cece dobija savete koji nisu toliko vezani za karijeru, na koje se u šali požalila.

"Stalno me savetuje – nemoj da se grbaviš, ispravi se, nemoj da kasniš, budi uvek tačna. Opusti se, smej se, eto, uvek mi to govori jer sam u grču kada sam pred kamerama i znam da će to svi gledati, onda se malo ukočim," rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.