Kluni: Prokockao sam šansu za brak

Izvor: S media, 23.Jan.2011, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kluni: Prokockao sam šansu za brak

Oskarovac kaže da se neće oženiti svojom devojkom Elizabetom Kanalis.

Džordž Kluni (48) rekao je u emisiji Pirsa Morgana da jeste u skladnoj vezi, ali da neće ići pred oltar.

"Ne bih da vam kvarim raspoloženje, ali ja sam već bio oženjen, i dokazao koliko se dobro snalazim u toj situaciji. Mislim da svako od nas ima samo jednu šansu za brak", rekao je glumac koji je od 1989. do 1993. bio u braku sa glumicom Talijom Balzam.

Kluni je govorio i o svojim humanitarnim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << akcijama u Sudanu, gde je čak dva puta "zakačio" malariju, ali je dodao da neće krenuti stopama svojih holivudskih kolega koje se posvećuju političkim karijerama.

Buduća gospođa Kluni pokazala obline

"Imam fantastičan posao, koji nikako ne želim da ostavim. Iskreno, ne znam zašto bi bilo ko sebe stavio u takvu situaciju", zaključio je glumac.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.