Ključ uspjeha u seksu: Jedno obično pitanje

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Mar.2024, 06:30

Ključ uspjeha u seksu: Jedno obično pitanje

Ilustracija, Foto: Shutterstock







01.03.2024. 23:17h


Postavljanjem jednog jedinog pitanja stvarate mogućnost za potvrdu da je ono što radite, uzbudljivo ili, sa druge strane, omogućavate partneru da vam kaže šta zaista želi.
Seksolog Emili Mors je na svom Instagramu napisala da je jedna rečenica ključna za razbuktavanje strasti u spavaćoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sobi.
„Po mom mišljenju, najuzbudljivija je stvar kada vas partner pita: Da li ti se ovo sviđa“, kaže Morse.
Čak i ako ste ubijeđeni da znate sve želje svog partnera, uvijek postoji prostor za unaprjeđenje.
„Neki od nas misle da bi partner intuitivno trebao da zna sve naše seksualne želje, ali to je rijetko moguće. Ovaj način „provjere“ tokom seksa,i davanje do znanja našem partneru da nešto radi dobro, dovodi do većeg zadovoljstva, dublje povezanosti i bolje komunikacije u svim sferama života. To je ključ uspjeha u seksu“, smatra Emili.
Sa njom se složila većina: „Volim kada me partner pita da li mi nešto prija. Jednom me je usred seksa pitao i to me je veoma uzbudilo – mislim da svaki muškarac to treba da radi“ pisali su joj.


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.