Klavir i zlatna ogledala za ukućane

Izvor: Blic, 05.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klavir i zlatna ogledala za ukućane

Kuća „Velikog brata" prilično će promeniti enterijer za poznate učesnike šoua koji večeras počinje na Televiziji B92. Dvanaest poznatih stanara useliće se kuću u kojoj su zidovi obloženi jambolijom, ogledala oivičena pozlatom, šare tigra i dalmatinca biće dekoracija cele kuće. Uz pomoć kolega iz „Blic Pulsa" saznali smo i da je cveće u bašti ofarbano zlatnom bojom, a da kuhinja više nije ista...

Kuća je u novom ruhu bila spremna za generalnu probu koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nedavno održana sa statistima. Velika promena čeka stanare u spavaćoj sobi. Umesto belih jorgana sa raznobojnim romboidima, poznati stanari uživaće u čistoj svili, a svaki prekrivač je različite boje - zelene, žute, narandžaste... Zidovi su posebno obloženi belom jambolijom, a na nekim mestima čak i tigrastom i roze jambolijom, a mnogobrojna ogledala, koja su neizostavni deo kuće „Velikog brata", oivičena su zlatnim ramovima. Malobrojni prozori biće okićeni tigrastom jambolijom.

Veliki beli kauč u dnevnoj sobi zamenjen je crvenim preko kojeg su nabacani jastučići sa šarom dalmatinaca, a u dvorištu se prepliće šest različitih boja. Tuje, koje su u dvorištu za vreme prvog serijala bile zdrave i prave, sada su radi efekta ofarbane u zlatnu boju. Na mestu gde su se nekada Đankarlo i Ivan dobacivali loptom, sada je postavljen improvizovani klavir, sa dve sofe presvučene u crni mebl. Kuhinja, u kojoj su Jadranka, Daliborka i Dragana mesile slasne kolače, više nije toliko osvetljena već je umesto svetlog, postavljen crni i tamnozeleni mermer. Poznato je da će stanari najviše vremena provoditi u ispovedaonici, pa su se organizatori potrudili da ih stave u prijatno okruženje. Fotelja u kojoj će se „veoma važne osobe" ispovedati, šljašteće je zlatna, tako da neki od ukućana neće ni primetiti da su promenili okruženje. Inače, kako saznajemo, pored B92, „Emotiona" i provajdera „Spinnakera", koji su se već ranije odrekli svojih prihoda od glasanja, i „Telekom Srbija" će se odreći svojih prihoda u dobrotvorne svrhe. Po svemu sudeći, od SMS glasova publike prikupiće se zavidna suma novca koja će ići u dobrotvorne svrhe.

Topić kao iznenađenje

Iako se imena ukućana kriju, kako je „Blic" juče objavio, u kuću u Košutnjaku ulaze voditelj Maca, Deen, Olja Karleuša, Goga Sekulić... Dok će se njih dve najverovatnije nadmetati u pevanju, Ivan Gavrilović i Igor Lazić, poznatiji kao Niggor, najverovatnije će bacati rime. Učestvovanje atletičara Dragutina Topića je pravo iznenađenje, dok se za otkačenog voditelja Dragana Marinkovića Macu i kontroverznog pevača Deena (njih dvojica predstavljaju Bosnu) tako nešto i moglo očekivati. Imena ostalih takmičara su još uvek nepoznata, ali najbliži ulasku u kuću su Dragan Kojić Keba, mlađani Saša Kovačević, pisac Anabela Basalo, Ksenija Pajčin, Seka Aleksić, Gordan Kičić.... Kako saznajemo, u kući će se verovatno naći i jedan poznati novinar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.