Kirk Daglas proslavio 100. rođendan u velikom stilu

Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirk Daglas proslavio 100. rođendan u velikom stilu

Sa bokserskim rukavicama na rukama i muzikom iz filma Roki, legendarni glumac zlatnog doba Holivuda, Kirk Daglas, ušao je u hotel na Bevrli Hilsu kako bi u prisustvu porodice i prijatelja proslavio svoj 100. rođendan.

Daglas je u salu ušao u pratnji svoje supruge Ane Daglas, sa kojom je u braku 62 godine. Sa njim su bili i sin Majkl Daglas, Majklova supruga Ketrin Zita Džons, kao i unuci.

Sa svojim lekarom imao je opkladu da ako doživi 100. rođendan biće mu dozvoljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da popije čašu vodke. Obećano - ispunjeno, a vodka je za ostale zvanice služena u ogromnim martini čašama.

Slavljenikov sin, takođe glumac, Majkl Daglas, rekao je da ta proslava nema veze samo sa brojem godina, već sa životom koji je njegov otac živeo i postignućima u kojima je uspeo.

"Jedna od stvari koje su mi najneverovatnije u vezi sa tatom je treći čin njegovog života. Posle svega što je postigao u svojoj karijeri i doprinosa koji je dao svojoj zemlji, u trenutku kada se suočio sa gubitkom sina, moždanim udarom, mnogo je postigao u svom trećem činu... smatram da je to izvanredno", rekao je Majkl Daglas.

Kirk Daglas se šaljivo osvrnuo na ovaj govor rečima: "Pitam se o kome priča. Rekao je neke lepe stvari o čoveku kojeg ne poznajem".

Kirk se zahvalio svima koji su došli da sa njim proslave 100 godina života, a najviše svojoj porodici koja je bila na okupu.

Supruga Majkla Daglasa, Ketrin Zita Džons, upalila je za Kirka 12 svećica na torti, na šta se on ponovo našalio rekavši da mu je drago što nema 100 svećica.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.